FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Oteluri rezistente la uzura si abraziune

      Proiectele noastre presupun utilizarea otelurilor carbon HARDOX® 450, 550, 600 cu buna rezistenta la coroziune.
      Caracteristicile mecanice deosebite si buna prelucrabilitate a acestor materiale le recomanda ca solutia optima pentru toate aplicatiile ce implica / necesita o buna rezistenta la uzura.

Caracteriscile mecanice

Caracteriscile mecanice deosebite (rezistenta si duritate de pana la 600 unitati HB) recomanda folosirea ca material de baza otelurile din gama HARDOX© . Hardox ofera o combinatie unica de sudabilitate, duritate si rezistenta mecanica si este unica tabla rezistenta la abraziune care ofera o duritate de 600 HB.

Stabilitate termica

HARDOX® a obtinut proprietatile mecanice prin calire, si dacă este cazul, prin revenire ulterioara. Proprietatile de la livrare nu pot fi pastrate dupa expunerea sau preincalzirea la anumite temperaturi. HARDOX® nu este destinat tratamentului termic ulterior.


Calitatea materiilor prime - conditie obligatorie a calitatii

     Materialele din gama HARDOX® subscriu obiectivului principal de a asigura materia prima necesara executiei de piese de uzura de cea mai buna calitate. Marca HARDOX® , fabricata de compania suedeza SSAB Oxelösund, au devenit de-a lungul timpului un exemplu pentru toate otelurile rezistente la uzura.

Investind in calitate - reducerea timpilor de inactivitate

In domeniul Dumneavoastra, lucrati in conditii dure si trebuie sa faceti fata unei uzuri puternice a masinilor si uneltelor. Obiectivul Dumneavoastra coincide cu al nostru – minimizarea timpului de inactivitate. Cei care au nevoie de serviciile Dumneavoastra au, de asemenea, un buget si o planificare a timpului, dorind sa aiba siguranta ca va puteti respecta angajamentele de livrare – la timp si in conditii de calitate corespunzatoare. Este deci linistitor sa stiti ca masinile si uneltele Dumneavoastra pot face fata solicitarilor inalte, mulţumita HARDOX® .

Oteluri rezistente la uzura mecanica si abraziune, cu o buna duritate. Vezi fisa produsului.Oteluri rezistente la uzura mecanica, usor sudabile. Vezi fisa produsului.

Page Rank